Wij houden van duidelijkheid, dus vermelden wij onze all-in prijzen. Geen verassingen achteraf omdat u ineens extra moet gaan betalen om de beelden in uw bezit te krijgen, geen verassingen achteraf omdat er wellicht meer opnamen gemaakt moeten worden waarvoor u extra moet betalen. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid ! Al onze onderzoeken leveren wij direct ter plaatse af met een volledige rapportage waarin alle bevindingen vermeldt staan inclusief een gedegen en onderbouwd behandeladvies. Wij sturen u niet standaard terug naar een dierenarts maar geven u de totaaloplossing voor het probleem.

De kosten voor een standaard onderzoek op locatie bedragen € 175,00 + € 25,00 voorrijkosten. Een standaard onderzoek omvat het maken en beoordelen van minimaal 40 opnamen, vervolgens beoordelen wij de beweging van het paard in stap en draf zowel op het harde als de zachte ondergrond,  alsmede de complete rapportage van het onderzoek inclusief alle beelden op cd in pdf. De opnamen worden ter plaatse uitgewerkt en uitgebreid met u besproken. Duur van het onderzoek : ca 2 uur

Meerprijs voor IR VIdeo van het paard aan de longe € 55,00

Meerprijzen:

  • zadelonderzoek in combinatie met het standaard onderzoek   € 45,00
  • zadelonderzoek in combinatie met het uitgebreide onderzoek € 45,00

bij een zadelonderzoek moet na het maken van de standaard opnamen ca 20 minuten het paard onder zadel rijden waarna wij weer een aantal series opnamen van de rug maken.

Controle onderzoek, uitgevoerd maximaal 3 maanden na een standaard of uitgebreid onderzoek is mogelijk, de kosten hiervan zijn € 100,00 plus voorrijkosten.

Quick Scan ( minimaal 3 paarden op dezelfde locatie ) € 105,00 per paard. Bij een Quick Scan worden een beperkt aantal opnamen gemaakt ( ca 18 stuks ) waaruit de algehele conditie van het paard afgelezen kan worden. In dit onderzoek zitten geen gedetailleerde uitprojecties zoals die wel in het standaard en uitgebreide onderzoek worden gemaakt.

Betaling uitsluitend contant of pinautomaat ( voor Nederland, buitenland uitsluitend contant )

emailadres : hansarendse@gmail.com

onderzoeken worden doorgaans binnen 3 dagen uitgevoerd.