Dagdeel tarief 250 euro, maximaal 2 paarden ( 3 uur)

Hele dag tarief 500 euro, maximaal 5 paarden

Wij houden van duidelijkheid, dus vermelden wij onze all-in prijzen. Geen verassingen achteraf omdat u ineens extra moet gaan betalen om de beelden in uw bezit te krijgen, geen verassingen achteraf omdat er wellicht meer opnamen gemaakt moeten worden waarvoor u extra moet betalen. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid ! Al onze onderzoeken leveren wij direct ter plaatse af met een volledige rapportage waarin alle bevindingen vermeldt staan inclusief een gedegen en onderbouwd behandeladvies. Wij sturen u niet standaard terug naar een dierenarts maar geven u de totaaloplossing voor het probleem.

De kosten voor een standaard onderzoek op locatie bedragen € 185,00 inclusief volledige rapportage en de voorrijkosten. Een standaard onderzoek omvat het maken en beoordelen van ca 45 opnamen, het beoordelen van de beweging van het paard in stap en draf ,  alsmede de complete rapportage van het onderzoek inclusief alle beelden per email in pdf. De opnamen worden ter plaatse uitgewerkt en uitgebreid met u besproken en op basis van wat we vinden geven wij een passend behandeladvies.

Duur van het onderzoek : ca 1,5 – 2 uur

Meerprijs voor IR VIdeo van het paard aan de longe € 55,00 (kan alleen in een binnenrijbaan plaatsvinden)

Meerprijzen:

  • zadelonderzoek in combinatie met het standaard onderzoek   € 45,00
  • zadelonderzoek in combinatie met het uitgebreide onderzoek € 45,00

bij een zadelonderzoek moet na het maken van de standaard opnamen ca 20 minuten het paard onder zadel rijden waarna wij weer een aantal series opnamen van de rug maken.

Controle onderzoek, uitgevoerd maximaal 3 maanden na een standaard of uitgebreid onderzoek is mogelijk, de kosten hiervan zijn € 100,00 plus voorrijkosten.

Standaard voorrijkosten in Nederland is € 25,00 buitenland op aanvraag.

Betaling uitsluitend contant of tikkie ( voor Nederland, buitenland uitsluitend contant )

emailadres : hansarendse@gmail.com

onderzoeken worden doorgaans binnen 3 dagen uitgevoerd.