Thermografisch onderzoek kan ook bij honden en katten worden toegepast. Maken we bij paarden statische opnamen, bij honden en katten is dat een stuk lastiger, immers die zijn veel sneller in de bewegingen waardoor geen goede opnamen uit stilstand te maken zijn. Om die reden hebben wij IR Video laten ontwikk

 Met onze high-tech camera kunnen wij volledig radiometrische video opnamen produceren welke we in onze speciaal hiervoor ontwikkelde software kunnen analyseren. Dit houdt in dat wij in 1 seconde 25 thermografische beelden produceren welke real-time naar de computer gestreamed worden. 

 In de software kunnen wij de beelden vervolgens 1 voor 1 beoordelen en hiermee kunnen we zelfs de geringste reacties in het lichaam perfect in beeld krijgen. 

 Thermografisch onderzoek is volkomen veilig, er komt geen straling aan te pas en wij hoeven de dieren niet aan te raken omdat wij op afstand de opnamen maken.

 De prijs voor een thermografisch onderzoek bij een hond is € 185,00 inclusief een volledige rapportage welke wij op cd aanleveren na afloop van het onderzoek.

 Voorrijkosten bedragen € 25,00